Блог

JTRON Open House Event - Juki Central Europe

J-TRON Автомати од JUKI

Јуки ги презентираше на Европскиот пазар, новите автомати од серија JTRON. Презентацијата со одржа на 30ти и 31ви Јануари 2024 во Јуки Централна Европа. JTRON автоматите се произведуваат во сериско производство, со стандардни спецификации, кои можат и да трпат промени спред специфичните барања на клиентите. Во серијата автомати вклучени се автомати за трикотажа (мајци), автомати […]

J-TRON Автомати од JUKI Read More »

Серија нови машини од JIN (Juki International)

Ви ја претставуваме новата серија машини од брендот JIN (подбренд на JUKI), со одлични перформанси и економични цени. Во моментот палетата од производи е ограничен на следните машини:Серија прави машини (L1D)Серија оверлок машини (M1)Серија ибердек машини (F1)Серија машини за кожа (NA)

Серија нови машини од JIN (Juki International) Read More »

Домашен саем со ЈУКИ машини и 30 годишна јубилејна прослава

Ве покануваме на 29ти Септември 2022 година да не посетите во нашата локација во Штип на нашиот домашен саем со изложени Јуки машини и додатоци на машините. Ќе бидат изложени 18 новитети, од кои новите дигитални машини од Јуки, автомати, прави машини со додатоци, автоматски оверлок машини и ред број други. Воедно за прв пат

Домашен саем со ЈУКИ машини и 30 годишна јубилејна прослава Read More »

Пластични паси од Јуки

Нови паси произведени од JUKI во Јапонија, од појачана пластика, со одлична издржливост и јачина. Пластичните паси се ефективни при превртување во чунакот поради нивната мала тежина. Спој од функционалност и јачина. Пластичната паса е полесна во маса во однос на металната и алуминската паса, кое допринесува до по стабилна затегнатост на конецот. Новите пластични

Пластични паси од Јуки Read More »

Плакета од JUKI за 2020

ПЛАКЕТА ЗА НАЈДОБАР ДИСТРИБУТЕР ЗА 2020 ВО МАКЕДОНИЈА „ДАСА ДОО Е ВОДЕЧКИ ПАРТНЕР ЗА НАС КОЈ ПРИКАЖА ЗНАЧАЕН РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ВО 2020“ – JUKI CENTRAL EUROPE Чест ни е да ја споделиме плакетата која ни пристигна од претседателот на JUKI Европа, признание за зголемена продажба како овластен дистрибутер, која не прави уште по горди

Плакета од JUKI за 2020 Read More »