ИЗБЕРЕТЕ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Блог

Најновите информации за сите новисти и случувања од текстилни машини на едно место
Погледнете повеќе

Сервис

Професионален тим од обучени сервисери за Juki машини
Погледнете повеќе

Застапништва

Запознајте го светот од најдобри технологии и брендови
Погледнете повеќе

Part List

Сите прирачници за резервни делови достапни на една локација
Погледнете повеќе

Упатства

Сите упатства за ракување достапни на една локација
Погледнете повеќе

Контактирајте не

+389 2 2670 616

Јавете се

+389 78 47 55 85

Јавете се

dasa@dasa.com.mk

Пишете ни

Ул. Хо Ши Мин 258б – Бутел1 - 1000 Скопје – С.Македонија

support@yourdomain.com