Домашен саем со ЈУКИ машини и 30 годишна јубилејна прослава

Ве покануваме на 29ти Септември 2022 година да не посетите во нашата локација во Штип на нашиот домашен саем со изложени Јуки машини и додатоци на машините. Ќе бидат изложени 18 новитети, од кои новите дигитални машини од Јуки, автомати, прави машини со додатоци, автоматски оверлок машини и ред број други. Воедно за прв пат …

Домашен саем со ЈУКИ машини и 30 годишна јубилејна прослава Read More »