Серија нови машини од JIN (Juki International)

Ви ја претставуваме новата серија машини од брендот JIN (подбренд на JUKI), со одлични перформанси и економични цени.

Во моментот палетата од производи е ограничен на следните машини:
Серија прави машини (L1D)
Серија оверлок машини (M1)
Серија ибердек машини (F1)
Серија машини за кожа (NA)