J-TRON Автомати од JUKI

JTRON Open House Event - Juki Central Europe

Јуки ги презентираше на Европскиот пазар, новите автомати од серија JTRON.

Презентацијата со одржа на 30ти и 31ви Јануари 2024 во Јуки Централна Европа.

JTRON автоматите се произведуваат во сериско производство, со стандардни спецификации, кои можат и да трпат промени спред специфичните барања на клиентите.

Во серијата автомати вклучени се автомати за трикотажа (мајци), автомати за работна облека или фармерки, автомати за генерална употреба и автомати за кошули.
Новата палета на JTRON производи се состои од следните машини:
– Автомат за поло крагна
– Автомат за долен поруб
– Автомат за нашивање крагна на мајца
– Автомат за поруб на џеб
– Автомат за нашивање гајќи
– Автомат за шиење колан
– Автоматско шарање фармерки
– Автоматско шиење чичек трака
– Машина за порубување кошула
– Лактарица со каиш пулер за кошули

За детален преглед на автоматите кликнете на следниот линк: JTRON Автомати