Плакета од JUKI за 2020

ПЛАКЕТА ЗА НАЈДОБАР ДИСТРИБУТЕР ЗА 2020 ВО МАКЕДОНИЈА „ДАСА ДОО Е ВОДЕЧКИ ПАРТНЕР ЗА НАС КОЈ ПРИКАЖА ЗНАЧАЕН РАСТ НА ПРОДАЖБАТА ВО 2020“ – JUKI CENTRAL EUROPE Чест ни е да ја споделиме плакетата која ни пристигна од претседателот на JUKI Европа, признание за зголемена продажба како овластен дистрибутер, која не прави уште по горди […]

Плакета од JUKI за 2020 Read More »