EPA 207 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ СО ПАРЕА

EPA 207 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ СО ПАРЕА

Каталог

Формира и пегла џебови со заоблени агли во посакувани димензии

Освен џебови можат да се формираат и подлактици за кошули

Лесна промена на калапи за различни потребни димензии

Температурата, времетраењето и притисокот се штелуваат

Се поврзува на надворешна единица за производство на пареа

 

 • Перфектно пеглање џеб со кружни форми кој потоа може да се сошие идеално на автомат
 • Можност за пеглање јајцести форми
 • Брзо и едноставно промена на калапи
 • Се поврзува со надворешна пареа
 • Вграден казан за пареа (опција)
 • Подесување време на пеглање и температура на пеглање
 • Моќност на греач: 1 kW
 • Капацитет: 200 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 220V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

[wpdatatable id=62]

Слични производи