EPA 150 – МАШИНА ЗА ПУНТИРАЊЕ ФЛИЗЕЛИН

EPA 150 – МАШИНА ЗА ПУНТИРАЊЕ ФЛИЗЕЛИН

Каталог

Материјали со флизелин ги пунтира во пет точки (со топлотни цилиндри), со што материјалите можат директно да се стават во фиксир преса за лепење без притоа да се измрдат

Погоден за крагни, манжетни и останати делови каде позицијата на флизелинот врз материјалот мора да биде идеален

 

  • Штелување на температура спрема материјал
  • Подесување на времетраење на пресување
  • Штелување на притисок
  • Лесно штелување на позициите на точките за пунтирање
  • Капацитет 300 ком/час
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок
EPA 150 45 x 77 x 70 35 kg 220 V 0.5 Kw 300 ком/час 4-6 Bar

Слични производи