EPA 152-00 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА

EPA 152-00 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА

Каталог

Една топла глава

Се употребува пред да се пакува кошулата за прекршување на крагната и внесување картон

Ја пегла крагната и овозможува стандарден изглед после пакување

Пресувањето и топлината се штелуваат

Пегла 2/3 од крагната

 

  • Машинава се костиси за екслузивни кошули
  • Пред да се пакуваат кошулите на машината се пеглаат 2/3 од крагните за потоа да стојат цврти во пакувањето
  • Дигитално подесување температура на пеглање
  • Времетраењето на пресување се подесува по потреба
  • Долготрајна тефлонска глава
  • Моќност на греач: 0.6 kW
  • Капацитет: 160 ком/час
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 152-00 550 x 1000 x 1750 mm 65 kg 220 V 0.6 kW 160 ком/час 6 Bar 35 nl/min

Слични производи