EPA 724 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ РАМО НА КОШУЛА

EPA 724 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ РАМО НА КОШУЛА

Каталог

Користење на преса за пеглање на босс шавот допринесува до поголем квалитет на кошулите

Пресава е дизајнирана за пеглање на овој страничен шав за одбегнување на појавениот набор од шиењето

Доколку има можност да се стави флизелин при шавот – квалитетот на пеглање е загарантиран

Еден калап за секаков модел на кошула

 

 • Пресата за пеглање рамо го избегнува наборот појавен од шиење
 • Доколку има флизелин во шавот, го фиксира
 • Перфектно го пегла boss шавот со помошта на специјално дизајниран горен и долен калап
 • Единствениот калап за сите модели кошули
 • Долен калап со висок вакум
 • Времетрањето на пресување и температурата се штелуваат по потреба на материјалот
 • Опремена е со вакум систем за ладење
 • Вградени греачи за подеднакво пресување
 • Вграден дигитален дисплеј
 • Приказ на дневен и месечен капацитет
 • Електрика 380V
 • Моќност на греачи 5 kW
 • Капацитет 150 ком/час
 • Притисок 6-7 бари
 • Потрошувачка на воздук 130 nl/мин
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 724 700x1200x1900 mm 245 kg 380 V 5 Kw 150 ком/час 6-7 Bar 130 nl/min

Слични производи