Контакт

Јусуф Ајрула

Продажба на опрема:

Горан Златанов

Продажба резервни делови:

Оливер Тосев

Сервис:

Ангела Ивчевска

Администрација:

Контактирајте не

Следете не:

ДПТКС ДАСА ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Ул. Хо Ши Мин 258б – Бутел1 - 1000 Скопје – С.Македонија

Адреса

+389 2 2670 616

Јавете се

+389 78 47 55 85

Јавете се

dasa@dasa.com.mk

Пишете ни

ПРОДАЖЕН САЛОН – ШТИП

Ул. Гоце Делчев бр. 58 2000 Штип – Македонија

Адреса

+389 32 607 666

Јавете се

+389 78 36 55 37

Јавете се

stip@dasa.com.mk

Пишете ни