EPA 201 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ НА ФАРМЕРКА

EPA 201 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ НА ФАРМЕРКА

Каталог

Подвиткува и формира џевбови на фармерки во посакувани димензии

Идентично стандардно формирање и пеглање со промена на калапи

Температурата, времетрањето и притисокот се штелуваат

Вградени специјални греачи со економична потрошувачка

 

 • Перфектно пеглање џеб кој потоа може да се сошие идеално на автомат
 • Две работни позиции
 • Се формираат џепови од фармерки (дебели материјали)
 • Лесно и едноставно промена на калапи за различни форми на џепови
 • Двете работни позиции работат одделно едно од друго
 • Можност за посебно подесување на двете рабони поции
 • Можност за работење само со едната страна
 • Засебно подесување времетраење и температурата за двете работни позиции
 • Моќност на греач: 2.5 kW
 • Капацитет: 350 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 220V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 201 800 x 985 x 1200 mm 200 kg 220 V 2.5 Kw 350 ком/час 6 Bar 115 nl/min

Слични производи