JUKI DDL-8700-7 – ЕЛЕКТРОНСКА ЕДНОИГЛОВКА ПРАВА МАШИНА СО СЕРВО МОТОР

JUKI DDL-8700-7 – ЕЛЕКТРОНСКА ЕДНОИГЛОВКА ПРАВА МАШИНА СО СЕРВО МОТОР

Каталог  Резервни делови Упатство

Стандарден и најробусен модел на електронска права машина од Јуки.

Класичен Јуки систем за хоризонтално сечење конец, лесно и едноставно одржување, енергетско ефикасен мотор со погон на каиш.

Благодарение на долгите истражувања и иновии во механизмите за шиење, шпанунгот за конец се подесува до многу лабава поцизија, со што е погодна за шиење од тенки до тешки материјали.

 • Стандарден модел на електронска права машина од Juki
 • Штедлив серво мотор со каиш
 • Автоматско сечење конец
 • Автоматско подигање папуча
 • Автоматско прицврстување
 • Автоматско подмачкување
 • Нова серија на панел, контролна кутија и мотор
 • Автоматско програмирање за етикети 1-500 бода
 • Едноставна контрола на брзина од панел
 • Максимална должина на бод 4мм, подигање папуча ножно 13мм
 • Вграден нов модел на електроника и серво мотор кои штедат на електрика
 • Голем дисплеј со напредни фунцкии CP-180 (шиење етикети, бројач на паса и др.)
 • Брзина: 5000 бод/мин

Спецификации

[wpdatatable id=39]