JUKI DDL-8700 – ЕДНОИГЛОВКА МЕХАНИЧКА ПРАВА МАШИНА

JUKI DDL-8700 – ЕДНОИГЛОВКА МЕХАНИЧКА ПРАВА МАШИНА

Каталог  Резервни делови Упатство

Благодарение на долгите истражувања и иновии во механизмите за шиење, шпанунгот за конец се подесува до многу лабава поцизија, со што е погодна за шиење од тенки до тешки материјали

  • Стандарден модел на механича права машина од Juki
  • Штедлив серво мотор со каиш
  • Автоматско подмачкување
  • Максимална должина на бод 5мм, подигање папуча ножно 13мм
  • Брзина: 5500 бод/мин
Видео:

Спецификации

Назив на модел DDL-8700 DDL-8700A DDL-8700H
Апликација Срени материјали Лесни материјали Дебели материјали
Макс. брзина на шиење 5,500 бод/мин 4,000 бод/мин 4,000 бод/мин
Макс. должина на бод 5 мм 4 мм 5 мм
Подигање папуча Ножно: 13mm Ножно: 9mm Ножно: 13mm
Игла DB×1 (#14) #9~#18,134 (Nm90) DA×1 (#9) #9~#11, 134 (Nm65) DB×1 (#21) #19~#23, 134 (Nm130)