JIN – L – 1D DIRECT – DRIVE ЕЛЕКТРОНСКА ПРАВА МАШИНА СО ДИТИТАЛЕН БОД

JIN – L – 1D DIRECT – DRIVE ЕЛЕКТРОНСКА ПРАВА МАШИНА СО ДИТИТАЛЕН БОД

Каталог Резервни делови  Упатство

Електронска права машина со сечење конец,Direct Driveсерво мотор, дисплејот и електроникатасе во самата глава за полесно ракување. Штелување должина на бод се извршува дигитално прекупанел и се добива со помош на посебен електро мотор.Вградено ЛЕД осветлување, УСБ порта за лесно надоградување на софтверот, гласовни команди

Моторот, електрониката и дисплејот за ракување со машината се сместени во самата глава одмашината.

ЛЕД светилката е дел од стандардната опрема.

  • Direct Drive електронска права машина со дигитално штелување транспорт (забци)
  • Контролниот панел и електрониката се вметнати во самата глава
  • Вградениот Direct Drive серво мотор овозможува прецизно тргање и спорирање на машината
  • USB приклучок за полнење на паметни телефони и сл.
  • Гласовни команди за асистенција на операторот
  • Прилагодлив штеп на секаков материјал
  • Вградено ЛЕД светло

Видео:

Спецификации

JIN – L – 1D DIRECT – DRIVE ЕЛЕКТРОНСКА ПРАВА МАШИНА СО ДИТИТАЛЕН БОД

Модел L-1D-M L-1D-H
Апликација Средни материјали Тешки материјали
Макс. брзина на шиење 5,000 бод/мин 3,000 бод/мин
Макс. должина на бод 5mm
Подигање папуча Рачно: 5.0mm / Ножно: 13mm
Игла DB×1 (#14) #11-#18 DP×5 (#21) #16-#21
Задржувач на конец Стандард
Автоматско подигање папуча Стандард
Подмачкување Автоматско
Масло JUKI MACHINE OIL 7 (идентично со ISO VG7)
Гласовни команди Со гласовни команди
Потрошна електрика 0.65kwh
Напојување Монофазно 220V