JIN – NA – 35D UT АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДИГИТАЛНО ШТЕЛУВАЊЕ БОД

JIN – NA – 35D UT АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДИГИТАЛНО ШТЕЛУВАЊЕ БОД

Каталог   Резервни делови   Упатство

Столбна машина со точак, со троен транспорт, со автоматско сечење конец, погоден за шиење патики, кондури, каиши, ташни и др.

Благодарение на горниот и долниот транспорт кои се одвиваат со точкови, операторот лесно гледа каде пенетрира иглата, двојниот транспорт допринесуваат до сигурно движење на материјалите дури и кога се од повеќе слоја.

Должината на бодот се штелува дигитално преку вградениот панел на самата машина.

  • Автоматско сењечење конец
  • Автоматско прицврстување
  • Дигитално штелување должина на бод
  • Двоен транпосрт со точкови
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Брзи копчиња над иглењачата за брзо промена на потребни параметри од самите копчиња
  • Вграден ЛЕД светло
  • Вграден страничен водич на материјал

Видео:

Спецификации

JIN – NA - 35D UT АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДИГИТАЛНО ШТЕЛУВАЊЕ БОД

Модел NA-35DUT-1 NA-35UT-1 NA-35UT-2
Тип 1-иглена 2-иглена
Макс. брзина на шиење 3,000 бод/мин 2,000 бод/мин
Макс. должина на бод 7mm 5mm 3mm
Ход на иглењача 38mm
Транспортен систем Горен и долен транспорт со ролки и иглен транспорт Горен и долен транспорт со ролки
Подигање папуча Рачно: 7mm, Ножно:10mm
Грајфер Вертикален грајфер со двоен капацитет
Игла DP×5 #16 (#11~#21) 135×5 Nm100 (Nm75~Nm130) DP×5 #16 (#11~#21) 135×5 Nm100 (Nm75~Nm130) DP×5 #16 (#11~#21) 135×5 Nm100 (Nm75~Nm130)
Начин на промена на бод Дигитално Стандардно
Подмачкување Автоматско подмачкување (грајфер)
Масло MACHINE OIL No.18 (ISO VG1)
Јачина на мотор 750w
Растојание од игла до рамо 285mm × 255mm 285mm × 250mm
Тежина на глава 62kg