JIN – NA – 11UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ДВОСТРУКИ ТРАНСПОРТ

JIN – NA – 11UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ДВОСТРУКИ ТРАНСПОРТ

Каталог   Резервни делови   Упатство

Едноиглена права машина со двоструки транспорт, со автоматско сечење конец,Direct-Driveсервомотор, вградена електроника при моторот, со двоен капацитет на грајфер.

 

  • Систем за задржување конец при сечење и започнување шиење
  • Зголемано растојание за шиење од 261мм ширина и 130мм висина
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Командна кутија со подесување параметри
  • Автоматско сечење конец
  • ЛЕД осветлување
  • Грајфер со двоен капацитет

Видео:

Спецификации

JIN – NA - 11UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ДВОСТРУКИ ТРАНСПОРТ

Модел NA-11 NA-11UT
Макс. брзина на шиење 2,000 бод/мин
Макс. должина на бод 8mm (напред / назад)
Ход на иглењача 37mm
Подигање папуча Рачно: 8mm, Ножно: 16mm
Скакавец за конец Поврзан
Вертикално движење 2.0~5.5mm 3.5~5.5mm
Игла DP×17 #23 (#18~#24)
Конец #30~#8
Грајфер Хоризонтален грајфер со двоен капацитет
Начин на промена на должина на бод Преку бројчаник
Подмачкување Автоматско подмачкување (само грајфер)
Масло MACHINE OIL No.18 (ISO VG18)
Растојаниот од игла до рамо 261mm×130mm
Јачина на мотор 750w
Тежина на глава 35kg 37kg