JIN – NA-35UT-2 АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДВЕ ИГЛИ

JIN – NA-35UT-2 АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДВЕ ИГЛИ

Каталог   Резервни делови   Упатство

Столбна машина со точак, со троен транспорт, со автоматско сечење конец, погоден за шиење патики, кондури, каиши, ташни и др.

Благодарение на горниот и долниот транспорт кои се одвиваат со точкови, операторот лесно гледа каде пенетрира иглата, двојниот транспорт допринесуваат до сигурно движење на материјалите дури и кога се од повеќе слоја.

  • Стубна машина со две игли
  • Автоматско сењечење конец
  • Автоматско прицврстување
  • Двоен транпосрт со точкови
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Вградено ЛЕД светло
  • Вграден страничен водич на материјал

Видео:

Спецификации

JIN – NA - 35D UT АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДИГИТАЛНО ШТЕЛУВАЊЕ БОД

Модел NA-35DUT-1 NA-35UT-1 NA-35UT-2
Тип 1-иглена 2-иглена
Макс. брзина на шиење 3,000 бод/мин 2,000 бод/мин
Макс. должина на бод 7mm 5mm 3mm
Ход на иглењача 38mm
Транспортен систем Горен и долен транспорт со ролки и иглен транспорт Горен и долен транспорт со ролки
Подигање папуча Рачно: 7mm, Ножно:10mm
Грајфер Вертикален грајфер со двоен капацитет
Игла DP×5 #16 (#11~#21) 135×5 Nm100 (Nm75~Nm130) DP×5 #16 (#11~#21) 135×5 Nm100 (Nm75~Nm130) DP×5 #16 (#11~#21) 135×5 Nm100 (Nm75~Nm130)
Начин на промена на бод Дигитално Стандардно
Подмачкување Автоматско подмачкување (грајфер)
Масло MACHINE OIL No.18 (ISO VG1)
Јачина на мотор 750w
Растојание од игла до рамо 285mm × 255mm 285mm × 250mm
Тежина на глава 62kg