JIN – NA – 10UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ГОЛЕМ ГРАЈФЕР

JIN – NA – 10UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ГОЛЕМ ГРАЈФЕР

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Едноиглена права машина со голем грајфер и долг бод, со автоматско сечење конец, Direct-Drive сервомотор, вградена електроника при моторот.

  • Систем за задржување конец при сечење и започнување шиење
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Вграден дисплеј при самата глава
  • Должина на бод од 7мм погоден за шиење кожа
  • Автоматско сечење конец
  • ЛЕД осветлување
  • Хоризонтален грајфер со двоен капацитет

Видео:

Спецификации 1

JIN – NA - 10UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО Голем грајфер

Модел NA-10UT
Макс. брзина на шиење 3,000 бод/мин
Макс. должина на бод 7mm
Ход на иглењача 36mm
Подигање папуча Рачно: 8mm, Ножно: 13mm
Скакавец за конец Поврзан
Грајфер Хоризонтален грајфер со двоен капацитет
Игла DP×5 #21 (#16~#21)
Конец #18~#25
Начин на промена на должина на бод Преку бројчаник
Подмачкување Автоматско подмачкување (само грајфер)
Масло MACHINE OIL No.18 (ISO VG18)
Јачина на мотор 550w
Растојание од игла до рамо 261mm×127mm
Тежина на глава 37kg

Опции

Автоматско подигање папуча

Код за нарачка: JJINPFS5T1403