EPA 725 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ

EPA 725 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ЏЕБ

Каталог

Пресата е наменета за финално пеглање на џепови по нивно шиење за давање на идеална форма без набор

Препорачливо е нејзино користење при шиење non-iron материјали кои појавуваат поголем набор

Се користи исклучиво за припрема на ексклузивни кошули

 

 

 • Оваа преса ги пегла џеповите од кошули по нивно шиење на полата
 • Добринесува до избегнување на појавениот набор при шиење на non-iron материјали
 • Одлична хармонија на функционирање на горните со долните калапи за идеално пресување на различни џепови и материјали
 • Вграден вакум во самите калапи за оневозможување пролизгување на материјалите
 • Воздушните калапи допринесуваат до пеглање без поголем притисок а притоа перфектно пеглање
 • Времетреаењето на пресување и температуратасе штелуваат по потреба од материјалот
 • Пресата за пеглање џепови поседува вакум систем за ладење по топлотното пеглање
 • Дигитален дисплеј за поедноставување на фукционалностите
 • Приказ на дневен и неделен капапацитет од екранот
 • Моќност на греачи: 5 kW
 • Капацитет: 150 ком/час
 • Притисок: 6-7 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 725 700x1200x1900 mm 230 kg 380 V 5 Kw 150 ком/час 6-7 Bar 96 nl/min

Слични производи