EPA 203 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ ШЛИЦ

EPA 203 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ ШЛИЦ

Каталог

Пеглање на шлицеви фо различни димензии и форми, а исто така пегла и формира и апликации за странични делови од кошули и паспули

Се формираат етикети во форма на триаголник, квадрат и сл.

Вградени игли пог калапите кои се штелуваат по посакувана димензија за полесно нашивање на испегланите делови во посакуваната димензија

Лесно штелување на операциите со помош на панел

Дневен, неделен и месечен приказ на извештаи од самиот екран

Овозможено полесно следење на линијата со помош на ласерскиот апарат

Автоматско собирање на задната страна

 

 • Преса за формирање шлиц / триаголни и коцка на кошула
 • Едноставна работа на различни форми со промена на калапи
 • Дневен, неделен и месечен приказ на извештаи од панел
 • Подесување работни параметри преку панел
 • Приказ на сликовити грешки на самиот панел
 • Вграден ласер за позиционирање материјал со линии или каро
 • Автоматско собирање на формираните парчиња на задната страна
 • Вградени специјални греачи и паметен термостат за максимално штедење енергија
 • Вградени игли за белег на материјал
 • Моќност на греач: 7 kW
 • Капацитет: 360 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 203 950 x 1030 x 1450 mm 265 kg 380 V 7 Kw 360 ком/час 6 Bar 47 nl/min

Слични производи