EPA K08 – ПОЛУАВТОМАТСКИ АЏУСТЕРСКИ СТОЛ

EPA K08 – ПОЛУАВТОМАТСКИ АЏУСТЕРСКИ СТОЛ

Каталог

Стандардно пакување на секоја величина на кошула

Висината на масата се штелува према потребата на операторот

Универзален калап за сите величини

Калапот се шири и собира и по должина и по ширина

Вграден греач кој ја формира крагната за да има идентичен изглед при пакувањата

 

  • Полу автоматска машина за пакување кошули
  • Можност за аџустирање на сите големини – без потреба од штелување на главата
  • Плекот за крагната се штелува по ширина и висина
  • Подеслива висина на масата спрема висината на работникот
  • Вградени греачи во главата
  • Потрошувачка на електрична енергија 0,1 KW
  • Капацитет 50 кошули/час
  • Притисок 6 bar
  • Потрошувачка на воздух 15 nl/min
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA K08 950 x 1450 x 1320 mm 75 kg 220 V 0.1 Kw 50 ком/час 6 Bar 15 nl/min

Слични производи