LK-1903S ЕЛЕКТРОНСКА КОПЧАРКА – ЕДНОСТАВНА СЕРИЈА

LK-1903S ЕЛЕКТРОНСКА КОПЧАРКА – ЕДНОСТАВНА СЕРИЈА

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Нова серија JUKI „Едноставни серии“ машини со нов модел и при електронските копчарки.

Новата Едноставна серија електронска рупичарка JUKI LК-1903S е дизајнирана со намалени и поедноставени карактеристики, кои се неопходни за добивање на  квалитетот на шиење ветуван од JUKI.

Вградена е гласна команда, преку која операторот гласовно ќе биде посочен на битните елементи од машината.

Забрзани се процесите на старт и завршеток на шиењето, брзината на сечење конец, брзината на кревање и спуштање на држачот на копчиња, како и движењето од дупка во дупка, при што целовкупниот процес на шиење е драстично намален/убрзан.

Машината стандардно е опремена со 50 програми за шиење.

 • Direct Drive технологија
 • Полумесец со чунач
 • Вградени програми за шиење копчиња со 2 и со 4 дупки
 • Програмиранo за 50 врсти на шиење копчиња
 • Можност за меморирање до 200 програми
 • Стандардно шиење копчиња Æ 8 – 20 мм
 • Должина на бод 0.1 – 10 мм
 • Подигање папуча максимум 13мм
 • Ход на движење на иглњача 45.7 мм
 • Mеханичко затегнување конец од шпанунг
 • Автоматско сечење конец
 • Гласовни команди за асистенција при шиење
 • Панел со УСБ порта за внос или излез на програми
 • Вградено ЛЕД светло со 6 нивоа
 • Подмачкување грајфер преку филц
 • 2700 бод/мин

Спецификации 1

[wpdatatable id=22]

Спецификации 2

[wpdatatable id=23]

Слични производи