LK-1903BN – ЕЛЕКТРОНСКА КОПЧАРКА ЗРНЧАН БОД

LK-1903BN – ЕЛЕКТРОНСКА КОПЧАРКА ЗРНЧАН БОД

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Нов модел електронска копчарка со градена NFC комуникација во панелот, преку кој од машина на машина со помош на Android апликација се пренесуваат многу едноставно сите потребни параметри за шиење на определено копче.

LK-1903BNB (КРАТКО СЕЧЕЊЕ КОНЕЦ)

Овој модел е опремен со дополнителни две функции: елиминирање на трупање конец на долната страна и кратко сечеење на конец. Елиминирајќи ја потребата од дополнително скратување на конецот со ножици и евентуални оштетувања на материјалите.

LK-1903BN (СТАНДАРДЕН МОДЕЛ)

Електронска копчарка со неверојатна брзина од 2700 бод/мин. Со новиот модел е намален и циклусот на сечење на конец со што севкупната брзина на машината е уште повеќе подобрена. Машината е фабрички програмирана со 50 врсти на модели на шиења.

LK-1903BN/BR35 (СО БУБАЈН ЗА КОПЧИЊА)

Со оригиналниот систем на хоризонтално движење на копчињата, во шајбната се полнат неколку копчиња за операторите да не мислат повеќе на процесот ставање и местење копче, туку функцијата да се упрости на држење на материјал и притискање на педала.

 • Електронска копчарка со зрнчан бод
 • Direct Drive технологија
 • Полумесец со чунач
 • Вградени програми за шиење копчиња со 2 и со 4 дупки
 • Програмиранo за 50 врсти на шиење копчиња
 • Можност за меморирање до 200 програми
 • Можност за електронско штелување X/Y центар на шиење
 • Стандардно шиење копчиња Æ 8 – 20 мм
 • Должина на бод 0.1 – 10 мм
 • Подигање папуча максимум 13мм
 • Ход на движење на иглњача 45.7 мм
 • Електричен шпанунг за затегнување конец
 • Автоматско сечење конец
 • Нов панел со вградена NFC комуникација (за трансфер на параметри со паметен телефон) и со приклучок на УСБ
 • Вградено ЛЕД светло на 5 нивоа
 • 2700 бод/мин

Видео:

Спецификации

Назив на модел LK-1903BNB LK-1903BN LK-1903BN/BR35
Макс. брзина на шиење 2.700 бод/мин
Димензија на копче Кружно, рамно копче Величина: 8-20мм Кружно, рамно копче Величина: 8-32мм модел 301: 8-20мм модел 302: 10-20мм Опција: 15-32 мм Кружно, рамно копче Величина: 9-20мм Мало копче: 10-15мм Средно копче: 10-18мм Копчиња помали од 10 и поголеми од 18 по порачка Дебелина: 1.8-3.5мм
Должина на бод 0.1 - 10 мм (штелување по 0.1мм / чекор)
Подигање папуча макс. 10 мм макс. 13 мм макс. 11 мм
Број на стандардни програми 34 програми 50 програми
Број на програми кои може да се меморират 200 програми
Игла DP×17(#11) DP×17(#14)