JIN – NA-35UT-2 АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДВЕ ИГЛИ

JIN – NA-35UT-2 АВТОМАТСКА СТОЛБНА МАШИНА СО ДВЕ ИГЛИ

Каталог   Резервни делови   Упатство

Столбна машина со точак, со троен транспорт, со автоматско сечење конец, погоден за шиење патики, кондури, каиши, ташни и др.

Благодарение на горниот и долниот транспорт кои се одвиваат со точкови, операторот лесно гледа каде пенетрира иглата, двојниот транспорт допринесуваат до сигурно движење на материјалите дури и кога се од повеќе слоја.

  • Стубна машина со две игли
  • Автоматско сењечење конец
  • Автоматско прицврстување
  • Двоен транпосрт со точкови
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Вградено ЛЕД светло
  • Вграден страничен водич на материјал

Видео:

Спецификации

[wpdatatable id=12]