JIN – NA – 10UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ГОЛЕМ ГРАЈФЕР

JIN – NA – 10UT АВТОМАТСКА ПРАВА МАШИНА СО ГОЛЕМ ГРАЈФЕР

Каталог  Резервни Делови  Упатство

Едноиглена права машина со голем грајфер и долг бод, со автоматско сечење конец, Direct-Drive сервомотор, вградена електроника при моторот.

  • Систем за задржување конец при сечење и започнување шиење
  • Direct-Drive серво мотор во глава
  • Вграден дисплеј при самата глава
  • Должина на бод од 7мм погоден за шиење кожа
  • Автоматско сечење конец
  • ЛЕД осветлување
  • Хоризонтален грајфер со двоен капацитет

Видео:

Спецификации 1

[wpdatatable id=72]

Опции

Автоматско подигање папуча

Код за нарачка: JJINPFS5T1403