RF-60D – СИСТЕМ ЗА СЕЧЕЊЕ СО СЕНЗОР НА СТРУЈА (ГИЛОТИНА)

RF-60D – СИСТЕМ ЗА СЕЧЕЊЕ СО СЕНЗОР НА СТРУЈА (ГИЛОТИНА)

КАТАЛОГ

СИСТЕМ СО СЕНЗОР ЗА СЕЧЕЊЕ СО ГИЛОТИНА НА СТРУЈА

  • Се монтира на 3, 4, 5 и 6 кончани оверлок машини
  • Погоден за монтажа на МО-6700 серија
  • Режим на работа
  • Полу-автоматски режим – сензорот го препознава материјалот за да активира сечење на почеток и на крај, за шиење стандардно се користи ножната педала
  • Мануелен режим – Работи како обичен оверлок, со притискање на микрото се активира гилотината за сечење

 

  • DirectDrive серво мотор со електроника
  • Панел за лесно ракување
  • Тајвански електричен нож – Гилотина за сечење оплет, ластик, трака и др.
  • Тајвански сензор
  • Микропрекидач за мануелно сечењe