R9/PS – КОМПЛЕТНО АВТОМАТСКИ СИСТЕМ БЕЗ СЕНЗОР

R9/PS – КОМПЛЕТНО АВТОМАТСКИ СИСТЕМ БЕЗ СЕНЗОР

КАТАЛОГ

АВТОМАТСКИ СИСТЕМ КОЈ РАБОТИ БЕЗ СЕНЗОР, СО СТРАНИЧЕН KS НОЖ

– Се монтира на 3 и 4 кончани оверлок машини
– Погоден за монтажа на MO-6804 и MO-6814 моделите

Опис:

  • Тајвански KS пневматски нож – страничен нож за сечење оплет
  • Пневматско подигање папуча
  • Пневматско шмукање на оплет и вишок од материјал
  • Електромагнетни вентили за возуд
  • Филтер за воздух

Режим на работа:
• Пневматскиот нож за сечење на опчетот (KS – страничен) и шмукањето работат се додека се шие за да се шмука одпадокот од материјал и на почеток и на крај да може да се пресече оплетот. Со приситкање наназад со ножната педала се крева папучата од оверлокот

 

Видео: