ПРОГРЕСЕРКА ОД 6″ – 1180W

ПРОГРЕСЕРКА ОД 6″ – 1180W

Каталог

  • Моќна вертикална прогресерка за кроење секаков материјал.
  • Специјално дизајнирана за подобро кружење на воздухот во главата за поефикасно ладење на моторот, притоа помало напрегање на самиот мотор.
  • Висока моќност од 1180W – спремна за кроење на секаков материјал (од тенок до џинс)
  • Величина: 6″
  • Висина на кроење: 114 мм
  • Брзина на нож: 2850 rpm
  • Напојување: 220V
  • Моќност: 1180 W
  • Тежина (нето): 12.5 кг