ST-P1 ЕЛЕКТРИЧНА НОЖИЦА НА БАТЕРИИ

ST-P1 ЕЛЕКТРИЧНА НОЖИЦА НА БАТЕРИИ

Каталог

  • Moќна електрична ножица на батерија
  • Долготрајна батерија со едно полнење
  • Во сетот има дополнителна резервна батерија и резервен нож