RS-100 ПРОГРЕСЕРКА СО КРУЖНА ПИЛА

RS-100 ПРОГРЕСЕРКА СО КРУЖНА ПИЛА

Каталог

  • Прогресерка со кружна пила за кроење неколку слоја од материјал
  • Дијаметар на кружен нож 100мм
  • Можни ножеви: во кружна форма и во 8-аголна форма
  • Величина на ножот: 100мм
  • Висина на кроење: 27 мм
  • Напојување: 220V
  • Моќност: 250W