СЕРВО ПРОГРЕСЕРКА ОД 8″ – 1600W

СЕРВО ПРОГРЕСЕРКА ОД 8″ – 1600W

Каталог

  • Моќна вертикална прогресерка со серво мотор со подеслива брзина на нож према материјал.
  • Специјално дизајнирана за подобро кружење на воздухот во главата за поефикасно ладење на моторот, притоа помало напрегање на самиот мотор.
  • Висока моќност од од 200W до 1600W
  • Величина: 8″
  • Висина на кроење: 165 мм
  • Брзина на нож: дигитално подесливо од 2000-4000 rpm
  • Напојување: 220V
  • Моќност: дигитално подесливо од 200-1600 W
  • Тежина (нето): 18 кг