ПРОГРЕСЕРКА ОД 5″ – 370W

ПРОГРЕСЕРКА ОД 5″ – 370W

Каталог

  • Моќна вертикална прогресерка за кроење секаков материјал.
  • Специјално дизајнирана за подобро кружење на воздухот во главата за поефикасно ладење на моторот, притоа помало напрегање на самиот мотор.
  • Висока моќност од 370W – спремна за кроење на секаков материјал.
  • Величина: 5″
  • Висина на кроење: 85 мм
  • Брзина на нож: 2850 rpm
  • Напојување: 220V
  • Моќност: 370 W
  • Тежина (нето): 9 кг