EPA K07 – АВТОМАТСКИ АЏУСТЕРСКИ СТОЛ

EPA K07 – АВТОМАТСКИ АЏУСТЕРСКИ СТОЛ

Каталог

Стандардно пакување на секоја величина на кошула

Брзо и лесно пакување со автоматскиот систем на движење на процесите

Висината на масата се штелува према потребата на операторот

Универзален калап за сите величини

Калапот се шири и собира и по должина и по ширина

Долниот дел од кошулата автоматски се вметнува внатре при пакување

Вграден греач кој ја формира крагната за да има идентичен изглед при пакувањата

 

 • Автоматска машина за пакување кошули
 • Можност за аџустирање на сите големини – без потреба од штелување на главата
 • Плекот за крагната се штелува по ширина и висина
 • Подеслива висина на масата спрема висината на работникот
 • Вградени греачи во главата
 • Автоматско движење на операциите за аџустирање со притискање ножна педала
 • Механизам за авотматско подметнување на долниот дел од кошулата
 • Потрошувачка на електрична енергија 0,1 KW
 • Капацитет 50 кошули/час
 • Притисок 6 bar
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA K07 950 x 1600 x 1320 mm 80 kg 220 V 0.1 Kw 50 ком/час 6 Bar 44 nl/min

Слични производи