EPA 400-07 – МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ И ПРЕВРТУВАЊЕ КРАГНА СО ПОДЕСЛИВ АГОЛ

EPA 400-07 – МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ И ПРЕВРТУВАЊЕ КРАГНА СО ПОДЕСЛИВ АГОЛ

Каталог

Дигитално штелување ножеви од 60-180 степени

Не се оштетува флизелинот од крагната при сечење

Автоматско центрирање на крагна за да не се оштети крагната

Опционо: собирање на отпадокот со вакум систем

Специјално изработен нож од долготраен материјал за Модел: EPA 400-07

 

  • Машина за сечење и превртување крагна
  • Аголот на ножевите се штелуву дигитално 60-180 степени
  • Не го оштетува флизелинот
  • Сече иделано исти шпицеви
  • Капацитет 340 ком/час
  • Електрика 0,2 kw
  • Притисок 6 bar
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќ Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 400-07 540 x 795 x 1255 mm 40 kg 220 V 0.2 kW 340 ком/час 6 Bar 2 nl/min

Слични производи