EPA ACE 9001 – РОТАЦИОНЕН ТУНЕЛ ЗА ПЕГЛАЊЕ КОШУЛИ

EPA ACE 9001 – РОТАЦИОНЕН ТУНЕЛ ЗА ПЕГЛАЊЕ КОШУЛИ

Каталог

Автоматско пеглање кошули со калапи

Едноставно и брзо пеглање на сите величини

Куклите се шират со воздух и се пеглаат со топли калапи

На 8 часа работење се пеглаат 2400 кошули

Одлично пеглање со специјална кукла на: телото, рамењата, америчкиот штеп и на страничните шавови

 

 • Брзо и едноставно автоматско пеглање на машки кошули
 • Се пеглаат сите делови освен ракавите и крагната
 • Автоматско подесување за сите величини од кошули (без потреба од дополнителни подесувања)
 • Специјален вакум систем во тунелот за подобро пеглање на кошулите
 • Специјални кукли за пеглање на сите делови на кошулите
 • Дигитален дисплеј за дневен и неделен приказ на сработени парчиња
 • Автоматска детекција на дефекти и визуелен приказ на истите при дигиталниот панел
 • Дигитално контролирани греачи со висок стандард за поголема економичност на потрошувачката
 • Инсталирана задна камера за поедноставување на процесот на облекување на кошулата на самата кукла (опциони) (стандардно вградено е огледало)
 • Конвејор систем по нарачка од потребна должина, во која автоматски се местат испегланите кошули, за понатамошно допеглање, закопчување, пакување и сл.
 • Капацитет 300 ком/час
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA ACE 9001 1920 x 2910 x 2400 mm 1400 kg 380 V 20 Kw 300 ком/час 6-7 Bar 250 nl/min

Слични производи