EPA 202 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ ЏЕБ

EPA 202 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ ЏЕБ

Каталог

Формирање џеб при кошули во посакувани димензии

Формира кратки лајсни кај кошули и мајци

Овозможува побрзо, полесно и стандардно производство со помош на широка палета на калапи

Можност за штелување на топлина, време и притисок

Лесно и брза промена на калапи

Одлични резултати при формирање џеб од памучни, синтетички и волнени материјали

 

 • Перфектно пеглање џеб кој потоа може да се сошие идеално на автомат
 • Две работни позиции
 • Се формираат џепови од кошули и од памучни панталони
 • Лесно и едноставно промена на калапи за различни форми на џепови
 • Двете работни позиции работат одделно едно од друго
 • Можност за посебно подесување на двете рабони поции
 • Можност за работење само со едната страна
 • Засебно подесување времетраење и температурата за двете работни позиции
 • Моќност на греач: 5 kW
 • Капацитет: 400 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 220V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 202 1015 x 1025 x 1390 mm 200 kg 220 V 5 Kw 400 ком/час 6 Bar 145 nl/min

Слични производи