EPA 203M – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ МАНЖЕТНА

EPA 203M – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ МАНЖЕТНА

Каталог

Безпрекорно пеглање на манжетни од машка кошула

Универзален калап прилагодлив за секаков вид на манжетна

Одлично пеглање со специјално дизајниран висок вакум

Секакво штелување преку екранот

Дневни и саатни извештаи преку екранот

Автоматско штелување на вакумот преку контролата за брзина

Автоматско собирање на готовите парчиња на задната страна

 

 • Преса за пеглање манжетна на кошула
 • Пеглање на сите видови на манжетни без притоа од промена на калап
 • Вграден мотор со висок вакум
 • Дневен, неделен и месечен приказ на извештаи од панел
 • Подесување работни параметри преку панел
 • Приказ на сликовити грешки на самиот панел
 • Автоматско собирање на формираните парчиња на задната страна
 • Вградени специјални греачи и паметен термостат за максимално штедење енергија
 • Моќност на греач: 7 kW
 • Капацитет: 360 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 203M 950 x 1030 x 1450 mm 270 kg 380 V 7 Kw 360 ком/час 6 Bar 45 nl/min

Слични производи