EPA 306 – ПРЕСА ЗА ПРЕВРТУВАЊЕ И ФОРМИРАЊЕ КРАГНА

EPA 306 – ПРЕСА ЗА ПРЕВРТУВАЊЕ И ФОРМИРАЊЕ КРАГНА

Каталог

Една машина за две функции: превртување крагни и пеглање крагни од еден ист оператор

Сечење на крагната со ножеви од 45 степени

Со помош на автоматскиот лизгач на калапи, ивиците на крагните се формираат стандардно

Можност за различно регулирање на времето на пресување и топлина при првоти и второто пресување

Дневен, неделен и месечен приказ на извештаи од самиот екран (опционо)

 

 • Две во едно машина: прво сечете одвишок од материјал и ја превртувате крагната, потоа ја пеглате истата
 • Перфектно пеглање крагни на кошули и блузи со нов унапреден систем на пресување
 • Автоматски подвижувач на калапи за по прецизно и едноставно пеглање на крагните
 • Дигитално подесување потребна температура во зависност од материјалите
 • Подесување времетраење на пеглање во зависност од материјалите
 • Можност за работење со двата калапа или само со едниот калап
 • Посебно подесување на времетраење на прасување на првиот и на вториот калап
 • Брзо и едноставно промена на калапи за различни форми на крагни
 • Вграден PLC уред
 • Моќност на греач: 1.5 kW
 • Капацитет: 200 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 220V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 306 980 x 1290 x 1150 mm 160 kg 220 V 1.5 Kw 200 ком/час 6 Bar 52 nl/min

Слични производи