EPA 744 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ СО ТРИ РОТАЦИОНИ ГЛАВИ

EPA 744 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ СО ТРИ РОТАЦИОНИ ГЛАВИ

Каталог

Мултифункционална преса со три глави за пеглање и шокирање со ладен воздух

Се користи за пеглање на предници од кошули – за избегнување на наборот од шавот

По топлотното пеглање комадите се шокираат со ладен воздух за задржување на идеалната форма

 

 • Дизајнирање за користење во различни операции
 • Воглавно се користи за идеално пеглање на предница од кошула по шиење
 • При првата глава се мести полата, при втората глава се пегла под висока температура и при третата глава полата се шокира со ладен воздух
 • Систем за уклучување/исклучување на вакум системот при местење на предниците
 • Максимално работно поле е 800 х 300 мм
 • Хомогено пренесување топлина при целосната површина
 • Автоматско штелување притисок, температура и времетраење од дигиталниот екран
 • Вграден сопствен систем за вакум (но може да се поврзе и на централен вакум)
 • Голем избор на калапи кои се менуваат едноставно со натакнување
 • Моќност на греачи: 4.8 kW
 • Притисок: 6-8 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 744 2060 x 1800 x 1850 mm 820 kg 380-400 V 4.8 Kw - ком/час 6-8 Bar 70 nl/min

Слични производи