EPA 205 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛАЈСНА НА КОШУЛА

EPA 205 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ ЛАЈСНА НА КОШУЛА

Каталог

Преса за формирање предна лајсна на кошула, формира од 15 до 75мм лајсни

Можност за истовремено лепење санфор на предна лајсна

Можност за формирање лајсна од едно виткање или дупло виткање

Освен предна лајсна може да се пресува и поруб на краток ракав

Погоден и за машки и за женски кошули

Дигитално штелување времетраење и температура на пресување (лепење)

 

 • Формира лајсна со ширина од 1,5 см до 7,5 см
 • При формирање истовремено лепи и флезeлин (опционо)
 • Овозможено полесно следење на линијата со помош на ласер
 • Лесно штелување на операциите од панелот
 • Дневен, неделен и месечен приказ на извештаи од самиот екран
 • Прикажување на дефектна состојба на екранот
 • Формирање на лајсни кај кратки ракави
 • Освен за кошула, може да се употреби и за панталони
 • Заден автоматски лифт за попрецизно собирање на готов производ
 • Вграден апарат за додавање и сечење флизелин
 • Капацитет 350 ком/час
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 205 1400 x 1400 x 1550 mm 560 kg 380 V 7 Kw 360 ком/час 6 Bar 120 nl/min

Слични производи