EPA 726 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ПЛАТКА

EPA 726 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ ПЛАТКА

Каталог

Пресата е наменета за финално пеглање на платката и шавовите од рамењата над платката

Доколку има флизелин го пегла и фиксира и самиот флизелин во најидеален облик

Со специјалните калапи се пеглаат платките и шавовите од рамењата при сите модели на кошули

 

 • Се пеглаат шавовите од платката и од рамењата за идеален резултат без набор
 • Калапите се така дизајнира што можат да испеглат било каков модел на кошула
 • Вграден вакум во самите калапи за оневозможување пролизгување на материјалите
 • Воздушните калапи допринесуваат до пеглање без поголем притисок а притоа перфектно пеглање
 • Времетреаењето на пресување и температуратасе штелуваат по потреба од материјалот
 • Пресата за пеглање џепови поседува вакум систем за ладење по топлотното пеглање
 • Дигитален дисплеј за поедноставување на фукционалностите
 • Приказ на дневен и неделен капапацитет од екранот
 • Моќност на греачи: 7 kW
 • Капацитет: 140 ком/час
 • Притисок: 6-7 бари
 • Електрика: 380V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 726 700 x 1200 x 1900 mm 240 kg 380 V 7 Kw 140 ком/час 6-7 Bar 96 nl/min

Слични производи