EPA 152-02 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА СО ДВЕ ГЛАВИ

EPA 152-02 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА СО ДВЕ ГЛАВИ

Каталог

Една топла и една ладна глава за шокирање на крагната по топлотното формирање

Се употребува пред да се пакува кошулата за прекршување на крагната и внесување картон

Ја пегла крагната и овозможува стандарден изглед после пакување

Пресувањето и топлината се штелуваат

Пегла 2/3 од крагната

 

 • Машинава се костиси за екслузивни кошули
 • Една топла глава и една ладна глава
 • По пеглање на крагната на топлата глава се шокира на ладната глава за долготрајна форма
 • Пред да се пакуваат кошулите на машината се пеглаат 2/3 од крагните за потоа да стојат цврти во пакувањето
 • Дигитално подесување температура на пеглање
 • Времетраењето на пресување се подесува по потреба
 • Наизменично користење на топлата и ладната глава
 • Долготрајна тефлонска глава
 • Моќност на греач: 1.2 kW
 • Капацитет: 150 ком/час
 • Линк кон производителот

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќ Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 152-02 550 x 1000 x 1750 mm 105 kg 220 V 1.2 kW 150 ком/час 6 Bar 70 nl/min

Слични производи