EPA 405 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ МАНЖЕТНА

EPA 405 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ МАНЖЕТНА

Каталог

Унапреден сустем за безпрекорно формирање на манжетна кај кошули и блузи

Со помош на автоматскиот лизгач на калапи, манжетните се формираат стандардно

Овозможува стандардно производство со штелување на притисокот и топлината

Можност за различно регулирање на времето на пресување и топлина при првоти и второто пресување

Можност за само единечно (прво) или двојно (второ) пеглање

Лесна и брза промена на калапи

 

 

 • Преса за формирање манжетни со помош на калапи
 • Перфектно пеглање манжетни на кошули и блузи со нов унапреден систем на пресување
 • Автоматски подвижувач на калапи за по прецизно и едноставно пеглање на крагните
 • Дигитално подесување потребна температура во зависност од материјалите
 • Подесување времетраење на пеглање во зависност од материјалите
 • Можност за работење со двата калапа или само со едниот калап
 • Посебно подесување на времетраење на прасување на првиот и на вториот калап
 • Брзо и едноставно промена на калапи за различни форми на манжетни
 • Вграден PLC уред
 • Моќност на греач: 1.5 kW
 • Капацитет: 300 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 220V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 405 950 x 1205 x 1300 mm 160 kg 220 V 1.5 Kw 300 ком/час 6 Bar 27 nl/min

Слични производи