EPA 400-05 – МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ И ПРЕВРТУВАЊЕ КРАГНА

EPA 400-05 – МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ И ПРЕВРТУВАЊЕ КРАГНА

Каталог

Три различни типа:
400-04 вертикална глава
400-05 хоризонтална глава
400-06 со две хоризонтални глави

Штелување на ножеви од 90-110 степени

Штелување на аголот на ножевите спрема моделот на крагната

При сечење не прави никаква деформација на материјалот

Отпадокот од материјал при сечењето – останат на ножевите се чисти со автоматско дување

 

  • Вертикална машина за сечење и превртување крагна
  • Две можни агли за избор за сечење од 90 и 110 степени
  • Пресечениот материјал автоматски се чисти со помош на воздух
  • Капацитет: 360 ком/час
  • Притисок: 5-6 бари
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 400-05 560 x 760 x 920 mm 35 kg 360 ком/час 5-6 Bar 4 nl/min

Слични производи