EPA 252 – МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ МРТВИ КОНЦИ

EPA 252 – МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ МРТВИ КОНЦИ

Каталог

Со помош на висок вакум ги смукува мртвите конци и прашината од материјалот

Безшумно работење

Кутија за собирање на отпад

Внатрешниот дел е обложен со гума за да не нанесе штета на копчињата од кошулите

Со помош на вградената фотокелија работи само при ставање на кошула

 

  • Со помош на висок вакум се чистат мртвите конци од кушулата и воедно се чисти и конфекциската прашина
  • Двослоен филтер за отпадок
  • Внатрешноста е обложена со специјална гума за да ги штити аксесоарите од кошулата
  • Вградената фото клетка овозможува работење на вакум моторот само кога се става кошула за шмукање
  • Моќност 4 kW
  • Капацитет 300 кошули/час
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет
EPA 252 660 x 1750 x 1500 mm 220 kg 380 V 4 Kw 300 ком/час

Слични производи