EPA 305 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ КРАГНА

EPA 305 – ПРЕСА ЗА ФОРМИРАЊЕ КРАГНА

Каталог

Нов унапреден систем за безпрекорно формирање на крагна кај кошули и блузи со нови специјални SMC цилиндри

Со помош на автоматскиот лизгач на калапи, ивиците на крагните се формираат стандардно

Овозможува стандардно производство со штелување на притисокот и топлината

 

 • Перфектно пеглање крагни на кошули и блузи со нов унапреден систем на пресување
 • Автоматски подвижувач на калапи за по прецизно и едноставно пеглање на крагните
 • Дигитално подесување потребна температура во зависност од материјалите
 • Подесување времетраење на пеглање во зависност од материјалите
 • Можност за работење со двата калапа или само со едниот калап
 • Посебно подесување на времетраење на прасување на првиот и на вториот калап
 • Брзо и едноставно промена на калапи за различни форми на крагни
 • Вграден PLC уред
 • Моќност на греач: 1.5 kW
 • Капацитет: 300 ком/час
 • Притисок: 6 бари
 • Електрика: 220V
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 305 950 x 1205 x 1300 mm 150 kg 220 V 1.5 Kw 300 ком/час 6 Bar 25 nl/min

Слични производи