EPA 208 – ПРАВОЛИНИСКО КРОЕЊЕ ПРЕДНИЦА ПОД ЛАСЕРИ

EPA 208 – ПРАВОЛИНИСКО КРОЕЊЕ ПРЕДНИЦА ПОД ЛАСЕРИ

Каталог

Опремена е со два ножа за прецизно кроење ласна при карирани кошули кои се местат под два ласера за правец

Во зависност према материјало може да се користи единечен или двоен нож при самото кроењe

 

 • Машината за сечење предници под ласер е произведена со два ножа и два ласера, за прецизно поставување на поли од кошули со линии или кариран материјал и истиот идеално да се исеце под ласер
 • Преку панелот поврзан на ПЛЦ компјутерот, овозможена е функцијата машината да оперира со еден или со двата ножа одеднаш, во зависност од составот на материјалот и големината на материјалот
 • Брзината на ножот се подесува према составот на материјалот
 • Ширина на кроење од 10мм до 200мм
 • Со едно сечење материјалот може да се подели на две поли
 • Автоматски скатер за собирање на готовите парчиња
 • Инсталиран висок вакум за силно задржување на поставениот материјал
 • Електрика 380V
 • Моќност на греачи 2.5 kW
 • Капацитет 150 ком/час
 • Притисок 6 бари
 • Потрошувачка на воздук 4 nl/мин
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќност Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 208 885 x 1640 x 1400 mm 130 kg 380 V 2.5 Kw 150 ком/час 6 Bar 4 nl/min

Слични производи