EPA 152-03D – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА ДВЕ ГЛАВИ ТОПЛИ/ЛАДНИ

EPA 152-03D – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА ДВЕ ГЛАВИ ТОПЛИ/ЛАДНИ

Каталог

Две глави со топло/ладно пегланје

Се употребува пред да се пакува кошулата за прекршување на крагната и внесување картон

Ја пегла крагната и овозможува стандарден изглед после пакување

Пресувањето и топлината се штелуваат

Пегла 2/3 од крагната

 

 • Машинава се костиси за екслузивни кошули
 • Вградени две глави каде и двете се состојат од топла и ладна глава во една позиција
 • Двете глави на пресата се топли и ладни
 • Прво на една иста глава се пегла со топлина, потоа повторно на истата се шокира со ладна глава
 • Пред да се пакуваат кошулите на машината се пеглаат 2/3 од крагните за потоа да стојат цврти во пакувањето
 • Дигитално подесување температура на пеглање
 • Времетраењето на пресување се подесува по потреба
 • Наизменично користење на топлата и ладната глава
 • Долготрајна тефлонска глава
 • Моќност на греач: 1.2 kW
 • Капацитет: 160 ком/час
 • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќ Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 152-03D 550 x 1000 x 1750 mm 160 kg 220 V 1.2 kW 160 ком/час 6 Bar 70 nl/min

Слични производи