EPA 152-01 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА СО ДВЕ ГЛАВИ

EPA 152-01 – ПРЕСА ЗА ПЕГЛАЊЕ КРАГНА СО ДВЕ ГЛАВИ

Каталог

Две топли глави

Се употребува пред да се пакува кошулата за прекршување на крагната и внесување картон

Ја пегла крагната и овозможува стандарден изглед после пакување

Пресувањето и топлината се штелуваат

Пегла 2/3 од крагната

 

  • Машинава се костиси за екслузивни кошули
  • Две топли глави во една машина за поголема продуктивност
  • Пред да се пакуваат кошулите на машината се пеглаат 2/3 од крагните за потоа да стојат цврти во пакувањето
  • Дигитално подесување температура на пеглање
  • Времетраењето на пресување се подесува по потреба
  • Долготрајна тефлонска глава
  • Моќност на греач: 1.2 kW
  • Капацитет: 230 ком/час
  • Линк кон производителот

Видео:

Карактеристики

Модел Димензии Тежина Електрика Моќ Капацитет Притисок Потрошна воздух
EPA 152-01 550 x 1000 x 1750 mm 95 kg 220 V 1.2 kW 230 ком/час 6 Bar 70 nl/min

Слични производи